Lägg till som favorit Skriv ut lunchmeny

Sibylla Stop (Fårbo Rastplats)

Ficksjövägen 48
572 76 Fårbo
Sibylla Stop Fårbo är ett modernt Sibylla kök med toppenläge vid E22:an. Under juni, juli & augusti hade Sibylla Stop Fårbo över 30 000 matgäster. Öppetider alla dagar 09-21. 

Välkomna till oss på Sibylla önskar personalen.
Hitta till Sibylla Stop (Fårbo Rastplats)
Telefon: 0491-33124
Öppettider:
Alla dagar 09-21
Dagens lunch 11-14
Bokning:
Behövs ej
Antal platser:
40
Meny alternativ:
Grill, Husmanskost, Vegetariskt,
Extra:
Avhämtning, Lunch,

Ge omdöme och betygsätt den här restaurangen?

Klicka på en stjärna för att ge ditt betyg.


Ditt namn
Recension
När du kommenterar på Matakuten.se får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. Matakuten.se förbehåller sig rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Ange säkerhetskoden:Omdömen

Av Torbjörn, 22:10, 17 Juli 2014
Hej idag var det andra gången som jag skulle handla mat till mej och min dotter hos er (sibylla stop Fårbo) som det händer exakt samma sak.
Följande: står i kö kund för mej får sin mat och jag skall gå fram för att beställa vad händer då? Jo hon som står framme vid lucka och serverar tidigare bara går iväg och ställer sej och pratar med den som jobbar bak i köket. Så det blir för andra gången att åka in till Oskarshamn för att få service JÄVLIGT DÅLIGT!!!
Av Marcus, 12:20, 20 Juni 2014
Nicklas, Ägaren till Sibylla STOP har inte tvingat salladsbaren att stänga. Du skall inte lyssna på lösryckta rykten. Salladsbaren var en verksamhet som inte betalade för sig, då slutar det så.
Av Nicklas, 09:53, 04 Okt 2013
dom verkar vara stressade för varannan gång man köper med sig mat saknas tillbehören man betalat för bojkottar stället för att ägaren tvingade salladsbaren att stänga ner mycket tråkigt för oss på landsbygden som värdesätter valmöjligheter när man är hungrig
Ingen dagens lunch finns publicerad idag.
© Matakuten.se 2015 | Kontakt | Sitemap